Sicodan-workwear er din leverandør af arbejdstøj - vi er her, for at gøre det nemt for dig. Vi er en del af Sicodan ApS, en over 100 år gammel virksomhed der specialiserer sig i maskiner til metalindustrien. Med mange års erfaring i håndværksbranchen, virkede det derfor naturlig for os at udvide med arbejdstøj, der afspejler vores gode kvalitet og høje service niveau.

Vi har lavet en bus om til et showroom, som vi har valgt at kalde "Tøjbussen". Vi har derfor mulighed for, at komme ud til jeres arbejdsplads og fremvise vores flotte udvalg af arbejdstøj og tilbehør. Vi ved, at mange virksomheder har travlt, så lad os komme forbi med Tøjbussen - som i øvrigt er helt uforpligtende.

Book Tøjbussen til din arbejdsplads!

Ring til os på tlf: 30 14 25 30 eller send en e-mail til sicodan@sicodan-workwear.dk

Totalleverandør til metalindustrien siden 1899
Sicodan har sine rødder helt tilbage til 1899, hvor familien Olsen etablerede en smedeforretning. Det startede med smedearbejde, men blev hurtigt salg af produkter til jern- og metalindustrien.

I 1958 overtager sønnen, Erik Otto Olsen, Humlebæk Smede og Maskinværksted. Erik Olsen fokuserer på VVS, ventilation og smedearbejde til større byggerier. Datterselskabet, Sicodan Humlebæk A/S, bliver stiftet i 1963 og specialiserer sig i salg og rådgivning af udstyr til ventilation og metalpladebearbejdning.

I 1975 samles alle aktiviteter i selskabet Sicodan Maskiner Aps.

En ny generation tager over

I 2018 gennemførte Sicodan et generationsskifte, med ny direktør og ejer, Kristian Kjær.

Besøg hjemmesiden her:

https://www.sicodan.com

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing